45 هکتارزیر کشت محصول سالم برنج/ تولید 3 تن محصول سالم سبزی و صیفی

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی فریدونکنار، ضیائی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طی گفت و گویی با اشاره به اهمیت محصولات سالم بر سلامتی  جامعه اظهار کرد: در تولید محصول سالم می توان از کود و سموم در حد مجاز و بهینه استفاده کرد به طوری که محصولات تولیدی عاری از باقی مانده کود و سموم باشد

ضیائی خاطر نشان کرد: به منظور ترغیب کشاورزان به تولید محصولات سالم ، در حال حاضر با انجام اقدامات ترویجی مختلف از قبیل اجرای پروژه ها، کلاس ها و کارگاه های آموزشی و نیز نشان دادن اثرات و نتایج تولید اینگونه محصولات به صورت عملی به کشاورزان گام های موثری در این زمینه برداشته ایم

وی با اشاره به اینکه کشاورزان شهرستان هم اکنون آگاهی های لازم را در مورد مصرف بهینه سموم شیمیایی و روش های مدیریت تلفیقی آفات و بیماری های محصولات کشاورزی کسب کردند، اذعان کرد: تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در شهرستان مصرف سموم را به میزان بسیار زیادی کاهش داده اند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود: در فریدونکنار بیش از شش هزار هکتار از اراضی به کشت برنج اختصاص دارد که از این میزان سطح،  45 هکتارزیر کشت محصول سالم برنج است

وی افزود: در سال جاری 3 تن محصول سالم سبزی و صیفی نیز در این شهرستان تولید و روانه بازار شد

چاپ محتويات