نور، تامین کننده گوشت قرمز نیم میلیون ایرانی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، رحمت اله علی بابایی اظهار کرد: 6 ماهه نخست امسال سه هزار و 370 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری شهرستان نور تولید و به بازار عرضه شد.

 

وی ادامه داد: از این مقدار گوشت، یک هزار و 660 تن گوشت گاو و گوساله و یک هزار و 710 تن گوشت گوسفند و بره بوده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز تولیدی را یک هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرد.

 

بابایی در پایان یادآور شد: این شهرستان با داشتن 78 هزار راس دام سنگین و 330 هزار راس دام سبک و با تولید سالانه 6 هزار و 745 تن گوشت قرمز، 16 درصد گوشت قرمز مصرفی استان و 562 هزار نفر ایرانی را تامین می کند.

چاپ محتويات