180تن سیر در بابلسر تولید شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر، حمیدرضا رحمانی اظهار کرد: در سال زراعی جاری12هکتار ازاراضی زراعی این شهرستان به کشت سیر اختصاص یافت.

 

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر بیان کرد: زمان کشت سیر در بابلسر از اواخر مهر تا اواخر آذر ماه است و برداشت آن نیز تا اواخر خرداد ادامه دارد.

 

رحمانی ضمن بیان اینکه متوسط عمکرد تولید سیردر هر هکتار 15 تن می باشد، گفت: امسال180تن سیر در این شهرستان تولید شد.

 

وی افزود: سیرتولید شده در این شهرستان نه تنها به صورت تازه خوری مصرف می شود، بلکه به صورت فراوری شده شامل ، ترشیجات، پودر سیر، چاشنی خیار شور و صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر گفت : گیاه سیر نه تنها یک چاشنی فوق‌العاده برای انواع غذاهاست بلکه فواید فراوانی نیز برای حفظ سلامتی و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها دارد.

چاپ محتويات