به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی اظهار کرد: همزمان با شروع سرشماری زنبورستان ها در سراسر کشور از 16 لغایت 28 مهرماه امسال، 480 زنبورستان در این شهرستان مورد سرشماری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه آمارهای که دراین سرشماری انجام می شود باید مبتنی برواقعیت ها وبازدید میدانی باشد، افزود: درحال حاضر با راه اندازی سامانه ها و بازدید میدانی و نظارت های مستمر اززنبورستانها این مشکل حل شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری اذعان کرد: آمارگیری از زنبورستانهای به شکل میدانی به مدت 13 روز از شانزدهم مهرماه سالجاری تا پایان روز پنج شنبه بیست و هشتم مهرماه توسط کارشناسان مروج جهاد کشاورزی و با همکاری اتحادیه و شرکت تعاونی زنبورداری شهرستان انجام شد.
علوی با تاکید براینکه یکی از اصلیترین نیازهای اولیه برنامه ریزی و سیاستگذاری برای هر بخش، داشتن آمار و اطلاعات صحیح از وضعیت کمی و کیفی و دستیابی آسان و سریع به این اطلاعات می باشد، گفت: قراردادن آمار و اطلاعات کامل و صحیح در اختیار برنامه ریزان و سیاستگذاران بخش، منجر به اتخاذ تدابیر به موقع و برنامهریزی صحیح می شود که علاوه بر افزایش درآمد بهره برداران، بستر مناسبی برای توسعه صنعت زنبورداری و ایجاد اشتغال برای جوانان در منطقه خواهد بود.