2400 تن گوشت قرمز در جویبار تولید شد/ارزش اقتصادی 550 میلیاردی

به گزارش مازندپاج، محمد مهدی عباس زاده با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و 400 تن گوشت قرمز در شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف شد، گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزاش داشت.

 

وی ارزش اقتصادی این میزان تولید گوشت قرمز از سوی دامداران این شهرستان را 550 میلیارد ریال اعلام كرد.

 

مدیر جهاد كشاورزی شهرستان جویبار گفت: بیش از یک هزار و 900 دامدار در واحد دامداری كوچك و بزرگ این شهرستان فعالیت دارند.

 

چاپ محتويات