تولید برنج سالم در شالیزارهای نکا/مدیریت تلفیقی در 20 هکتار

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سعید صمدی زرینی با اشاره به اهمیت تولید محصول سالم با اجرای مدیریت تلفیقی محصول سالم در شالیزارها، اظهار کرد: سال زراعی جاری، طرح تولید برنج سالم به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در 20 هکتار اراضی شالیزاری شهرستان نکا در حال اجرا است. 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا با بیان اینکه این طرح در روستای نارنج باغ منطقه قره طغان در حال اجرا است، افزود: هدف از اجرای طرح کاهش مصرف سموم در زراعت برنج و تولید محصول سالم است.

 

  این مسوول با اشاره به اینکه تحویل تله فرولایت و فرمونی بین کشاورزان تحت پوشش این طرح انجام شد ، به کشاورزان توصیه کرد در اسرع وقت نسبت به نصب تله‌هاي نوري برای جمع‌آوري و شكار پروانه‌هاي نسل زمستان‌ گذران آفت كرم‌ ساقه خوار برنج اقدام کنند.

 

وی تصریح کرد: استفاده از تله های نوری ضمن تولید محصول سالم، موجب کاهش هزینه های تولید محصول، جلوگیری از آلودگی های محیطی و سلامت کشاورزان و مصرف کنندگان خواهد شد.

چاپ محتويات