دیدار دکتر مومنی رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل، در این دیدار که با همراهی دکتر جعفری معاون توسعه بازرگانی، آهنگری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل و جمعی از مدیران سازمان و‌ مدیریت جهاد کشاورزی بابل با دکتر پیرفلک معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل بابل صورت گرفت، پیرامون مشکلات حوزه کشاورزی، دامپروری شهرستان و همچنین راهکارهای ارتقای  بخشهای مختلف کشاورزی مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت.


 فرماندار بابل در این دیدار ضمن تشریح جایگاه بخش کشاورزی شهرستان، ظرفیتها و‌ فرصتهای بالقوه و بالفعل حوزه کشاورزی شهرستان را بر شمرد.

 وی با بیان اینکه اگر کشاورزی زنده باشد، روستا، شهر و جامعه زنده است بر سرمایه گذاری در اجرای طرح های عمرانی و فراهم نمودن زیر ساخت های لازم برای توسعه کشاورزی شهرستان تأکید نمود.  


 آهنگری با بیان اینکه روستا باید به فکر ایجاد درآمد پایدار و اشتغال زایی باشند، گزارشی از وضعیت مناسب کشت برنج شهرستان اشاره نمود و گفت: شهرستان بابل از فرصت های ارزشمندی در کشاورزی برخوردار می باشد که امیدواریم با استفاده بهینه و مدیریت صحیح منابع آبی و طرح های کشاورزی و دامپروری سرمایه گزاری بخش خصوصی، شاهد تحول اساسی برای ایجاد اشتغال باشیم.

 وی همچنین از رونق علاقمندان به گلخانه در شهرستان خبر داد و گفت: توسعه گلخانه یکی از راهکارهای موثر در اشتغال است.

 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از طرح های ویژه این استان در بابل اشاره نمود و گفت: حل مشکل زهکشی دشت هراز از مهم‌ترین مشکلات این شهرستان است و مسیر احیا و رونق کشاورزی بابل خواهد بود.

 مومنی افزود: پروژه جامع زهکشی و بازچرخوانی حوزه آبریز هراز با محور قرار دادن آبندان ها بسیار ضروریست.

 وی در جهت مطالبه گری و حل این  این مشکل از فرماندار درخواست کرد تا با میزبانی مسئولین دو وزارتخانه متولی آب و کشاورزی در این بخش اعتبار لازم جذب شود.

 مومنی نیاز دیگر رونق کشاورزی را برند سازی و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی دانست و بر ضرورت ارتقاء واحدهای سورتینگ در صادراتی نمودن محصولات باغی به خصوص مرکبات تاکید نمودند.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ادامه از اهمیت کشت گیاهان دارویی گفت: ترویج کشت گیاهان دارویی هم از فرصت های خوب تولید در این شهرستان است و اشاره نمود و گفت: کشت گیاهان دارویی از جمله کشت های جایگزین می باشد که به طور متوسط یک سوم محصولات زراعی نیاز به آب دارند و همچنین درآمد اقتصادی چندین برابر دارد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد با کشت علوفه می‌توانیم به تقویت صنعت دامپروری کمک کنیم و تعداد دام‌های بومی و صنعتی را افزایش دهیم و از نیازهای اساسی این شهرستان است.

 مومنی بر آمادگی سازمان جهاد کشاورزی در  جهت حمایت از تولید کنندگان و کارآفرینان بخش کشاورزی به خصوص صنایع تبدیلی و بازار  تاکید نمود.

چاپ محتويات