افزایش 10 درصدی تولید سبزی و صیفی سالم در نور

 

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور، عزیزاله هوشمند با اشاره به اینکه امسال 65 تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان نور تولید و روانه بازار مصرف شده است، گفت: این میزان تولید به 5 هکتار سطح زیرکشت در بخش بلده این شهرستان اختصاص داشته است.

 

هوشمند  با بیان اینکه بخش بلده با توجه به موقعیت اقلیمی مناسب و حاصلخیزی خاکی که دارد برای کشت انواع سبزی و صیفی مناسب است، ادامه داد: با توجه به تنوع بالا محصول و رونق کشت در این منطقه، اکثر خانوارها اقدام به تولید و پرورش سبزی و صیفی کردند و سبب ایجاد اشتغال فصلی برای خود شدند. 

 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به علاقه و پشتکاری که بهره‌برداران این منطقه دارند امسال سطح تولید سبزی و صیفی 10 درصد نسبت به سال گذشته داشته است.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه چند وقتی است زمان برداشت سبزی و صیفی در این منطقه آغاز شده است، می‌توان گفت سلامت این محصولات تضمین شده است و از سلامت بالایی برخوردار است چراکه از هیچگونه سموم شیمیایی برای پرورش استفاده نشده است.

 

چاپ محتويات