آیین اختتامیه طرح ارتقاء سلامت محصول برنج در ساری+تصاویر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سیداسماعیل علوی اظهار کرد: آیین اختتامیه طرح ارتقاء سلامت محصول برنج ساری با استفاده از روش مدیریت تلفیقی محصول ICM با حضور بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، مدیر زراعت و سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران و جمعی از روسای ادارات و مراکز شهرستانهای استان و ساری در مرکز جهاد کشاورزی پنبه زارکتی برگزار شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: طرح مدیریت تلفیقی محصول برنج با هدف ترغیب شالیکاران به تولید محصول سالم برنج با استفاده از بذور گواهی شده، اجرای مدیریت تلفیقی آفات، کاهش مصرف سموم شیمیایی، مدیریت صحیح تغذیه گیاهی، آبیاری و ییماری‌ها در بیش از 700 هکتار شالیزار این شهرستان اجرا شد.

 

 وی ادامه داد: این طرح با همکاری مؤسسه تحقیقات برنج، خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی، مرکز تحقیقات هواشناسی کشاورزی، معاونت بهبود تولیدات گیاهی، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی استان در 3 مرکز جهاد کشاورزی سمسکنده، پنبه زارکتی و اسفیورد شوراب ساری و با مشارکت 679 کشاورز برنجکار اجرایی شد. 

 

این مسئول اضافه کرد: برای توانمند سازی 679 شالیکار این طرح 14 برنامه های آموزشی با موضوعات جلسه توجیهی طرح، آماده سازی بستر خزانه، کنترل آفات و بیماریهای برنج، تغذیه، مبارزه غیر شیمیایی با آفت ساقه خوار برنج همراه با توزیع زنبور تریکوگراما و انواع نهاده ها شامل قارچ کش کانگ می، کود سیلیکات پتاسیم، فرمون ساقه خوار برنج، تله های دلتا، کارت زرد، تله فرولایت و تله تشتی انجام شد. 

 

علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 25 هزار و 322 هکتار اراضی شالیزاری است و برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی و منبع مهم درآمد کشاورزان ساروی است، گفت: تولید محصول سالم به روش مدیریت تلفیقی محصول گامی به سوی سلامت جامعه انسانی و محیطی است.

 

چاپ محتويات