تخریب 6 فقره حکم قلع و قمع در ساری/ بازگشت 15000 مترمربع اراضی کشاورزی به چرخه تولید
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
136
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از اجرای 6 حکم قلع و قمع در این شهرستان خبر داد و گفت: 15 هزار و 600 مترمربع زمین کشاورزی مرغوب به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، رضا پورفلاح اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 6 مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستای اسبورز از توابع بخش مرکزی تخریب شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: با تخریب این ساخت وسازها، 15 هزار و 600 مترمربع اراضی مرغوب کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.
این مسئول یادآور شد: با خودداری از خرید زمین هایی که با تغییر کاربری و بصورت غیرمجاز خارج از محدوده شهری تصرف شده اند و با مراجعه به جهاد کشاورزی نسبت به نوع کاربری زمین مورد نظر قبل از هرگونه ساخت و ساز، از مشکلات حقوقی و قضایی آینده جلوگیری کنند.
پورفلاح هرگونه فعالیت مغایر با عملیات کشاورزی، زراعی و باغی در قالب ایجاد بنا و سایر اقدامات به تشخیص جهاد کشاورزی را تغییر کاربری عنوان کرد و اضافه کرد: در صورت مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی از طریق سامانه ۱۳۱ اطلاع رسانی کنند.
دیدگاه خود را بیان کن