بازدید از 6200 واحد صنفی در ساری/ معرفی 580 واحد متخلف به تعزیرات حکومتی
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
116
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در بازدید از 6200 واحد صنفی در ساری، 580 واحد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، رضا پورفلاح اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون، در تشدید از نظارت از واحدهاای عرضه کننده اقلام اساسی 12 تیم روزانه واحدهای صنفی را رصد می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: تاکنون 6 هزار و 120 واحد صنفی پایش شدند که یک هزار و 315 واحد تذکر شفاهی گرفتند.
این مسئول اضافه کرد: در این مدت 575 فقره پرونده به ارزش 346 میلیارد و 969 میلیون ریال برای یک هزار و 221 تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
پورفلاح افزود:از هفته پایانی اردیبهشت که طرح تشدید بر واحدهای خبازی های شهرستان آغز شد، از یک هزار و 12 نانوایی بازدید شد که 283 واحد تذکر شفاهی گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: 186 پرونده نیز برای واحدهای نانوایی متخلف به ارزش دو میلیارد و 417 میلیون ریال تشکیل شد.
دیدگاه خود را بیان کن