وجود 735 هزار و احد دامی در شهرستان ساری/ تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
110
شهرستان ساری با دارا بودن 736 هزار واحد دامی سالانه 6 هزار و 580 تن گوشت قرمز تولید و روانه بازارهای مصرف می کند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، رضا پورفلاح اظهار کرد: برای حمایت از تولید و حفظ امنیت غذایی، نهاده های یارانه دار، تسهیلات سرمایه در گردش از طریق کارت های اعتباری خرید نهاده دامدارکارت و مرغدار کارت برای حمایت از تولید در شهرستان ساری توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: شهرستان ساری با دارا بودن 736 هزار واحد دامی سالانه 53 هزار تن شیر و 6 هزار و 580 تن گوشت قرمز تولید و روانه بازارهای مصرف می کند.
وی با اشاره به اینکه این واحدها شامل 65 هزار راس دام سنگین و 365 هزار و 900 راس دام سبک است، اضافه کرد: بخش دامی علاوه بر پتانسیل بالا در اشتغال مستقیم، تولید و پرورش، ظرفیت بالایی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش دامی دارد.
پورفلاح با بیان اینکه صنایع تبدیلی و تکمیلی ضمن کاهش میزان بیکاریهای دایمی و فصلی در مناطق روستایی، زمینه مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهره وری، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخشهای اقتصادی و کاهش نابرابریهای منطقهای کمک می کند، خاطرنشان کرد: 5 ایستگاه جمع آوری شیر، چهار واحد کارخانه خوراک دام و 6 کارخانه لبنیات در این شهرستان فعال است.
دیدگاه خود را بیان کن