افزایش جمعیت مگس میوه در مازندران/ لزوم مدیریت آفت
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
117
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای مديريت و پيشگيري از خسارت مگس میوه، اطلاع رساني گسترده و مبارزه با این آفت با مشارکت همه دستگاه ها ضروری است.
به نقل از مازندپاج، احسان عباسپور با اشاره به افزايش جمعيت آفت مگس ميوه مديترانه اي در باغ های استان، اظهار کرد: برای مديريت و پيشگيري از خسارت آفت مذکور، ضروری است در قالب اطلاعيه با مشاركت و هماهنگي تمامی دستگاه ها و نهادهاي اداري، آموزشي، نمايندگان دهياري و شوراي اسلامي روستاها، شهرداران شهرك هاي ساحلي، اتحاديه تعاوني باغداران و بهره برداران نسبت به اطلاع رساني گسترده مبارزه با مگس ميوه مديترانه اي اقدام شود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: با توجه به گزارش های دريافتي ايستگاه هاي پيش آگاهي و بازديدهاي ميداني، مديريت مگس ميوه مديترانه اي در باغات سياه ريشه و مختلط ضروری است.
وی با بیان اینکه شكار مگس ميوه مديترانه اي در تله هاي فرموني ايستگاه هاي پيش آگاهي حوزه شهرستان هاي مركزي افزايش يافت، ادامه داد: با توجه به مساعد شدن شرايط جوي و وجود ميزبان هاي مناسب اعم از هلو، شليل، ازگيل ژاپني و آلوچه براي ايجاد و گسترش كانون هاي آلوده، پايش مستمر هفتگي ايستگاه هاي پيش آگاهي و بازديدهاي ميداني به ويژه در باغات سياه ريشه و اطلاع رساني به باغداران برای برداشت كامل تمامی ميوه هاي رسيده و حذف كامل ميزبان از دسترس آفت مورد تاکید است.
این مسوول اضافه کرد: در باغاتي كه در تله هاي پيش آگاهي بيش از 2 عدد مگس مشاهده شود با مشاوره و نظارت كارشناسان حفظ نباتات و كلينيك هاي گياهپزشكي نسبت به نصب حداقل 20 تا 30 تله حاوي جلب كننده هاي غذايي بيولور، سراتراپ، سراتينكس برای شكار انبوه اقدام و در صورتي كه تعداد مگس هاي شكار شده در تله هاي پيش آگاهي بيش از 3 عدد باشد، طعمه پاشي برابر دستورالعمل انجام شود.
وی تصریح کرد: رعايت بهداشت كف باغ شامل حذف كامل علف هاي هرز، جمع آوري هرگونه ميوه ريخته شده و دفن آن در عمق 50 سانتي متري خاك ضروري است.
دیدگاه خود را بیان کن