22:53 - سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری خبر داد
تخریب 46 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در ساری/ بازگشت 105 هزار مترمربع زمین کشاورزی به چرخه تولید+ تصاویر
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
147
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز 46 فقره تغییر کاربری غیرمجاز و بازگشت 105 هزار مترمربع اراضی زراعی و باغی به چرخه تولید در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری سیداسماعیل علوی اظهار کرد: 105 هزار مترمربع اراضی زراعی و باغی درشهرستان ساری، آزاد سازی و به چرخه تولید کشاورزی بازگشت.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در روستای لنگر از توابع بخش کشاورزی چاردانگه خبرداد و گفت: در راستای اجرای تبصره دو ماده ۱۰ و ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 46 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شامل ساختمان، دیوارکشی، بنای نیمه کاره و تفکیک با حضور کارشناسان اراضی مدیریت جهاد کشاورزی، نماینده دادستان و عوامل انتظامی و امنیتی این شهرستان تخریب شد.
این مسئول افزود: تلاش برای برخورد با متخلفان توسط کارشناسان جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و دیگر ارگانهای مرتبط همچنان ادامه دارد و این امر برای حفظ منابع برای آیندگان است.
علوی تاکید کرد: مطابق قانون هرگونه محوطه سازی و یا احداث بنا در زمینهای کشاورزی و باغی که موجبات تغییر شکل این زمینها را فراهم کند ممنوع بوده و مرتکبین در صورت بیتوجهی به این اخطارها در مرحله اول ضمن تخریب بنا به جریمه یک تا سه برابری ارزش زمین محکوم و چنانچه مجدداً اقدام به ساخت و ساز کنند به مجازات حبس از ۶ ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.
وی تصریح کرد: قطعا افراد متخلف و سودجو نمی توانند با نابود کردن قابلیت های کشاورزی اراضی شهرستان به اهداف اقتصادی خود برسند و این موضوع را به صورت جدی پیگیری و با ساختوسازهای غیرمجاز مقابله میکنیم.
دیدگاه خود را بیان کن