13:11 - سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری خبر داد
تولید 8.8 درصد گوشت قرمز استان در ساری
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
51
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: دامداران ساروی با تولید 6 تن گوشت قرمز، 8.8 درصد گوشت قرمز استان را تولید می کنند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی اظهار کرد: شهرستان ساری با تولید 6 هزار و و 419 کیلوگرم گوشت قرمز، سهمی بالغ بر 8.8 درصد تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه عنوان کرد: در میان انواع مواد مغذی که جهت رفع نیازهای انسان به مصرف میرسد اعم از پروتئینها کربوهیدرات ها، چربیها و ویتامین ها، تأمین نیازهای پروتئین از منابع دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
علوی افزود: تولید گوشت قرمز علاوه بر تامین نیازهای مهم غذایی برای انسانها از جمله پروتئین، نقش ویژه تری در قضیه رشد صنعت کشاورزی و دامپروری دارا است، موضوعی که در صورت مدیریت درست میتواند به رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی نیز کمک شایان کند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری با تاکید بر اینکه اهمیت این موضوع سبب گردیده تا به حرفه ای از دامداری (پرواربندی دام) که به تولید این کالا می پردازد، توجه شود، تصریح کرد: 229 واحد پرواربندی دام سبک و سنگین در ساری مشغول به فعالیت است.
دیدگاه خود را بیان کن