14:09 - سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری خبر داد
تولید 50000 تنی گوشت سفید سالانه در ساری
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
55
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید سالانه 50 هزار و 200 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سیداسماعیل علوی گفت: شهرستان ساری دارای 311 واحد مرغداری گوشتی است که سالانه 50 هزار و 200 تن گوشت سفید ازواحدهای پرورش طیور در این شهرستان تولید می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید 161 میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: شهرستان ساری با تولید 18 درصد از 277 هزار تنی گوشت سفید در استان مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.
علوی خاطرنشان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.
دیدگاه خود را بیان کن