سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: یک هزار و 307 تن محصول زراعت سویا در این شهرستان برداشت شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه لزوم برنامه ریزی صحیح و منسجم با هدف نیل به خود کفایی در تولید روغن های خوراکی غیر قابل انکار است، اظهار کرد: تاکنون یک هزار و 307 تن بذر سویا از 785 هکتار از مزارع کشت سویا این شهرستان برداشت شده است.
وی در ادامه با اذعان اینکه گیاه سویا به دلیل قابلیت سازگاری بالا و به خصوص امکان زراعت آن به عنوان کشت دوم در اکثر مناطق و هم چنین با دارا بودن ۳۵-۴۵ درصد پروتئین ۱۶-۲۴ درصد روغن، از ارزش بالایی از نظر تولید پروتئین گیاهی و علوفه برخوردار است، افزود: امسال در این شهرستان 281 هکتار از اراضی دشت و 504 هکتار از اراضی میانبند سویا کشت شد.
علوی با اشاره به اینکه گیاه سویا در خاکهای با عمق مناسب و مواد غذایی کافی و ظرفیت نگهداری مطلوب آب می تواند بهترین محصول را تولید نماید، تصریح کرد: خاکهای شنی با عمق زیاد و یا خاکهای رسی سخت به دلیل قابلیت کم نگهداری آب برای زراعت سویا مناسب نیستند .
دیدگاه خود را بیان کن