07:05 - مدیر جهاد كشاورزی جویبار:
2400 تن گوشت قرمز در جویبار تولید شد/ارزش اقتصادی 550 میلیاردی
.jpg)
بابک مومنی
ساری، بلوار آزادی، جنب پارک آفتاب،ساختمان شماره یک (ساختمان شهید احمد امین طبرسی)
روزهای ملاقات حضوری : ساعت 9 صبح تا 12 ظهر سه شنبه هر هفته با تعیین وقت قبلی
ایمیل :
Riasat@jkmaz.ir
07:05 - مدیر جهاد كشاورزی جویبار:
به گزارش مازندپاج، محمد مهدی عباس زاده با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و 400 تن گوشت قرمز در شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف شد، گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزاش داشت.
وی ارزش اقتصادی این میزان تولید گوشت قرمز از سوی دامداران این شهرستان را 550 میلیارد ریال اعلام كرد.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان جویبار گفت: بیش از یک هزار و 900 دامدار در واحد دامداری كوچك و بزرگ این شهرستان فعالیت دارند.
سایت امام خمینی (ره)
سایت رهبری
سایت ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
سایت وزارت جهادکشاورزی
سامانه مدیریت دانش سازمان جهادکشاورزی مازندران
میز خدمت
سایت مجلس شورای اسلامی
ارزیابی عملکرد
سامان فراگیر آموزش
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران
سایت ایثارگران
سایت شیلات مازندران
سامانه نظام مدیریت مشارکتی توسعه استان مازندران (نمتا)
سامانه جامع ارتباط مردمی
اپلیکیشن اندروید سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران
کانال جهاد کشاورزی مازندران در شبکه سروش
USSD سازمان جهادکشاورزی استان مازندران
حقوق شهروندی
اخبار و اطلاعات مزایده و مناقصات
نظرسنجی کیفیت خدمات
سامانه مدیریت ورود و خروج
پنجره واحد خدمات الکترونیک
پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
مدیریت رفاه و پشتیبانی
ثبت شکایت شما
پیگیری شکایت ها
آذر 1402 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
دیدگاه خود را بیان کن