مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در ده ماه نخست امسال 13 هزار تن انواع نهاده های دامی در شهرستان ساری توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون 13 هزار و 353 تن انواع نهاده های دامی در این شهرستان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در ادامه تصریح کرد: این نهاده ها شامل 3079 تن سبوس، 7010 تن کنسانتره ، 1816.7 تن ذرت و 1448 تن جو بوده است.
این مقام مسئول از دامداران خواست برای خدمات رسانی بهتر، دامهای خود را هویت دار کنند و با دریافت کد یکتای دامداری خود از نهادههای دامی دولتی استفاده کنند.
علوی گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان صنعت دام، نهاده های دامی از طریق پشتیبانی امور دام تامین و با نظارت مستمر کارشناسان بهبود تولیدات دامی این مدیریت توسط 10 کارگزاری بین دامداران این شهرستان توزیع می شود.
دیدگاه خود را بیان کن