به مناسبت هفته جهاد کشاورزی کارگاه آموزشی با عنوان پرورش ماهی در قفس با همکاری اداره کل شیلات مازندران و اکولوژی دریای خزر در تاریخ 20 خرداد در نوشهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر، جواد محمودی با اشاره به توسعه آبزی پروری در بخش کشاورزی گفت: با توجه به اهمیت پروتئین حیوانی بخصوص پروتئین گوشت سفید در تغذیه انسان، لزوم توجه به این بخش اهمیت بیشتری پیدا می کند.
وی با اشاره به اهمیت و لزوم مصرف ماهی در جیره غذایی و پایین بودن سرانه مصرف آن در کشور، اظهار امیدواری کرد امسال با افزایش تولید ماهی بتوانیم این غذای ارزشمند را در سبد غذایی خانوارهای ایرانی قرار دهیم.
ضمنا خاطر نشان می گردد این کارگاه با هدف اشاعه دانش و یافته های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید و خدمت رسانی به تولید کنندگان با همکاری اداره کل شیلات مازندران و اکولوژی دریای خزر در تاریخ 20 خرداد با حضور 17 بهره بردار پرورش ماهی در قفس، برگزار شد.
دیدگاه خود را بیان کن