آیین اختتامیه طرح ارتقاء سلامت محصول برنج ساری برگزار شد + تصاویر
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
آیین اختتامیه طرح ارتقاء سلامت محصول برنج ساری با استفاده از روش مدیریت تلفیقی محصول ICM با حضور بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و مسئولین استانی و شهرستانی در مرکز جهاد کشاورزی پنبه زارکتی این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سیداسماعیل علوی اظهار کرد: آیین اختتامیه طرح ارتقاء سلامت محصول برنج ساری با استفاده از روش مدیریت تلفیقی محصول ICM با حضور بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، باقری معاون بهبود تولیدات گیاهی استان، علیزاده مدیر هماهنگی ترویج استان ، حقیقی مدیر زراعت استان، نادریان سرپرست مدیریت حفظ نباتات استان، فاطمی شهردار و اعضای شورای شهر فرح آباد، بریمانی بخشدار بخش رودپی شمالی، بیابانی شورای بخش رودپی شمالی، رمضانپور و چیتگر محققان معین مرکز، نوع پرور معاون فنی و اجرایی شهرستان، روسای ادارات و مراکز شهرستانهای استان و ساری، برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: طرح مدیریت تلفیقی محصول برنج در سطح 700 هکتار شالیزار و با هدف ترغیب شالیکاران به تولید محصول سالم برنج با استفاده از بذور گواهی شده، اجرای مدیریت تلفیقی آفات، کاهش مصرف سموم شیمیایی، مدیریت صحیح تغذیه گیاهی، آبیاری و ییماریها انجام شد.
وی ادامه داد: این طرح با همکاری مؤسسه تحقیقات برنج، خدمات بیمهای بانک کشاورزی، مرکز تحقیقات هواشناسی کشاورزی، معاونت بهبود تولیدات گیاهی، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی در 3 مرکز جهاد کشاورزی سمسکنده، پنبه زارکتی و اسفیورد شوراب ساری و مشارکت 679 کشاورز برنجکار اجرایی شد.
این مسئول اضافه کرد: برای توانمند سازی 679 شالیکار این طرح 14 برنامه های آموزشی با موضوعات جلسه توجیهی طرح، آماده سازی بستر خزانه، کنترل آفات و بیماریهای برنج، تغذیه، مبارزه غیر شیمیایی با آفت ساقه خوار برنج همراه با توزیع زنبور تریکوگراما و انواع نهاده ها شامل قارچ کش کانگ می، کود سیلیکات پتاسیم، فرمون ساقه خوار برنج، تله های دلتا، کارت زرد، تله فرولایت و تله تشتی انجام شد.
علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 25 هزار و 322 هکتار اراضی شالیزاری است و برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی و منبع مهم درآمد کشاورزان ساروی است، گفت: تولید محصول سالم به روش مدیریت تلفیقی محصول گامی به سوی سلامت جامعه انسانی و محیطی است.
دیدگاه خود را بیان کن