مدیرجهاد کشاورزی ساری از بازدید و بررسی میزان ریزش کمباین در اراضی شالیزاری ساری با حضور کارشناسان مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و نمایندگان اتحادیه کمباین داران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی با اشاره به انجام بازدید و بررسی میزان ریزش کمباین در اراضی شالیزاری ساری با حضور کارشناسان مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و نمایندگان اتحادیه کمباین داران، اظهار کرد: هنگامی که با معایب فنی کمباین برنج آشنا می شویم به این موضوع پی می بریم که در اغلب مواقع تنظیمات نادرست و استفاده اشتباه از دستگاه باعث بروز این معایب می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با تاکید بر انجام معاینه فنی کمباین قبل از برداشت برنج، خاطر نشان کرد: معایب فنی کمباین برنج بعد از انجام معاینات قابل تشخیص می باشد و اگر این دستگاه در هنگام برداشت محصول دچار ایراد فنی باشد شاهد مشکلات فراوانی از جمله افت دانه و ریزش آن ها خواهیم بود.
وی با بیان اینکه 590 دستگاه کمباین برداشت برنج در 25 هزار هکتار شالیزار این شهرستان فعالیت می کنند، افزود: هنگامی که کمباین معاینات فنی می شود عملکرد دستگاه از جوانب گوناگون ارزیابی خواهد شد.
علوی رایج ترین معایب فنی کمباین برنج را افت دانه ، ریزش دانه قبل از برش، یکنواخت نبودن طول محصول بریده شده، پیچیده شدن علف های هرز دور چرخ و فلک، ورود غیرمنظم محصول در سیلندر و افزایش میزان دانه های شکسته برشمرد.
دیدگاه خود را بیان کن