در جلسه امروز کارگروه آرد و نان شهرستان ساری با موضوع تولید نان با آرد کامل، در مورد اجرای سهمیه ها و بررسی صدور مجوزات و حفظ سلامتی شهروندان، ۱۴ مصوبه در دستور کار این کارگروه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، در جلسه امروز کارگروه آرد و نان شهرستان ساری با موضوع تولید نان با آرد کامل، در مورد اجرای سهمیه ها و بررسی صدور مجوزات و حفظ سلامتی شهروندان، 14 مصوبه در دستور کار این کارگروه قرار گرفت.
این جلسه به ریاست ستاری معاون برنامه ریزی و اقتصادی فرماندار مرکز استان و با همراهی اعضا کارگروه برگزار شد و معاون اقتصادی فرمانداری پیشنهاد کرد 10 واحد خبازی از 670 نانوایی شهرستان برای تولید با آرد کامل در شهرستان ساری فعالیت کنند.
گفتنی است آرد گندم کامل با نام های گندم کامل یا سبوس دار نیز شناخته می شود و در تهیه آرد گندم کامل هیچ یک از اجزای آن طی فرایند تبدیل گندم به آرد از آن جدا نمی شود و آردی که از این دانه کامل به دست می آید تمام مواد مغذی، و سبوس و فیبر را در خود حفظ می کند.
دیدگاه خود را بیان کن