مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از اولین کشت دانه روغنی کلزا دریک هکتار اراضی پنبه زارکتی شهرستان ساری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی با اشاره به اینکه در این شهرستان از ابتدای مهرماه و تا پایان آبان ماه کلزا کاشته می شود، اظهار کرد: اولین کشت دانه روغنی کلزا در یک هکتار اراضی پنبه زارکتی شهرستان ساری انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: سید اسماعیل حجازی فر اولین کشاورز ساروی اهل روستای گلنشین از توابع مرکز جهاد کشاورزی پنبه زارکتی است که در روزهای آغازین مهرماه در یک هکتار از مزارع شالیزاری خود به صورت مکانیزه، رقم آرجی اس کلزا را کشت کرد.
وی با اشاره به اینکه بذر کلزا با نظارت کارشناسان مروج جهاد کشاورزی دهستانها درحال توزیع است، افزود: کشاورزان برای تهیه حواله و خرید بذرهای اصلاح شده کلزا از کارگزاری ها به مراکز جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه کنند.
این مسئول گفت: با توجه به اهمیت کشت محصولات پاییزه، کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه زراعت کلزا در سامانه پایش کودهای شیمیایی بارگذاری شده است و کشاورزان میتوانند همزمان با دریافت حواله خرید بذر نسبت به تامین کودهای مورد نیاز کشت این محصول اقدام نمایند.
وی افزود: زراعت کلزا در اراضی کشاورزی با استفاده بهینه از زمین در کشت های پاییزه، موجب افزایش درآمد خانوار و در سطح کلان نیز با تولید روغن منجر به کاهش وابستگی کشور به واردات این محصول استراتژیک می شود.
علوی با بیان اینکه 13 شرکت های توزیع کننده بذر کلزای این شهرستان تهیه و توزیع بذر کلزا را انجام می دهند، گفت: تاکنون ارقام بهاره هایولا 50، RGS و ارقام زمستانه نپتون و ناتالی به شهرستان ساری اختصاص یافته است.
دیدگاه خود را بیان کن