مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در 6 ماه نخست امسال، اداره آموزش و ترویج این شهرستان با همکاری کارشناسان مروج مراکز هشتگانه ساری آخرین یافته های تحقیقاتی کشاورزی را در اختیار 2 هزار و 600 کشاورز علاقه مند و پیشرو قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش در افزایش بهره وری تولیدات کشاورزی، اظهار کرد: در 6 ماه نخست امسال، اداره آموزش و ترویج این شهرستان با همکاری کارشناسان مروج مراکز هشتگانه ساری آخرین یافته های تحقیقاتی کشاورزی را در اختیار 2 هزار و 600 کشاورز علاقه مند و پیشرو قرار دادند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: آموزشهای ترویجی شامل 114 کارگاه آموزشی با آموزش یک هزار و 947 نفر در روستاهای هشت مرکز این شهرستان انجام شد که کشاورزان میدانی و در عرصه کشاورزی آموزش دیدند.
وی با بیان اینکه 511 بهره بردار کشاورزی نیز در دوره های ترویجی کارشناسان پهنه حضور داشتند، افزود: 3 روز مزرعه با حضور 106 نفر برای افزایش ضریب نفوذ دانش و آگاهی کشاورزان نیز میدانی برگزار شد.
این مسوول با اشاره به اینکه با استقبال 31 کشاورز، روز انتقال یافته ها و یک مورد جشنواره ترویجی هم در شهرستان ساری برگزار شد، تصریح کرد: ایجاد ارتباط مؤثر بین کشاورزان، مروجان و محققان، سرعت بخشیدن به انتشار یافتههای تحقیقاتی قابل کاربرد و سازگار با شرایط اقلیمی کشاورزان، افزایش مشارکت و همکاری در بین کشاورزان و افزایش عملکرد در واحد سطح مهمترین نقاط قوت روز انتقال یافته ها است.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح ملی جهاد ترویج، 23 سازه ترویجی در شهرستان اجرایی شد، گفت: این سازه ها شامل 13 سایت الگویی و ترویجی، پنج کانون یادگیری و پنج واحد نمایشی و الگویی است.
علوی گفت: در قالب 6 کاروان ترویجی، عملیاتی شدن بهره وری با استفاده از ظرفیت بخش مردمی در کنار ظرفیت بسیار مناسب سازمان تات و نهضت جهادی آموزش و ترویج کشاورزی با ارتباط مستمر بین محققان، مروجان و متخصصان با بهره برداران و سایر بخش های کشاورزی اثر بخش در شهرستان ساری انجام شد.
دیدگاه خود را بیان کن