مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی زن روستایی، این روز را فرصتی برای توجه بیشتر به تلاشگران عرصه تولید و توسعه دانست و اظهار کرد: 43 زن تسهیلگر روستایی درعرصه های کشاورزی در یک ارتباط دوسویه، روند خودباوری و توسعه خود جوش محلی زنان روستایی را زمینه سازی و تسهیل میکنند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی زن روستایی، این روز را فرصتی برای توجه بیشتر به تلاشگران عرصه تولید و توسعه دانست و اظهار کرد: 43 زن تسهیلگر روستایی درعرصه های کشاورزی در یک ارتباط دوسویه، روند خودباوری و توسعه خود جوش محلی زنان روستایی را زمینه سازی و تسهیل میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی ساری با یادآوری اینکه بیش 67هزار نفر جمعیت شهرستان ساری را زنان روستایی تشکیل می دهند، تصریح کرد: از سال 1401 تاکنون با همت اداره آموزش و ترویج کشاورزی شهرستان ساری، 6 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی برای ایجاد اشتغال و کمک معیشت این قشر آسیب پذیر از جامعه با 210 عضو در روستاهای ولشکلا، فیروزکنده علیا تشکیل شد.
وی با بیان اینکه مراقبت های بهداشتی و آموزش از جمله چالش هایی است که زنان با آن رو به رو هستند، افزود: از سال 1401طرح هایی با عنوان ایجاد باغچه سلامت خانگی و برنامه بهبود تغذیه زنان روستایی با همکاری اداره بهداشت شهرستان ساری در هفت روستای پایلوت ساری برگزار شد.
این مسوول ادامه داد: طرح تولید محصول گواهی شده و استاندارد از سال 1401 در زمینه پرورش توت فرنگی و ریحان با استقبال 3 بانوی روستایی اجرایی شد.
وی با تاکید بر اینکه تضمین توانمندسازی زنان نه تنها کلید رفاه افراد، خانواده ها و جوامع روستایی است بلکه با توجه به حضور گسترده ی زنان در نیروی کار کشاورزی ، به بهره وری کلی اقتصادی کمک می شود، اعلام کرد: در دو سال اخیر بیش از 2 هزار زن روستایی در شهرستان ساری با اجرای 27 مورد برنامه آموزشی مهارتی ویژه زنان روستایی اداره آموزش و ترویج ساری توانمندی لازم برای شروع کسب و کار دریافت کردند.
علوی با بیان اینکه زنان روستایی عاملان کلیدی دستیابی به تغییرات اقتصادی، محیط زیستی و اجتماعی هستند، گفت: شهرستان ساری با بیش از 511 هزار نفر جمعیت، دارای 255 هزار و 782 نفر جمعیت زنان است که 67هزار و 43 نفر آنان را زنان روستایی و عشایری تشکیل می دهند.
دیدگاه خود را بیان کن