مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در هشت ماه نخست امسال 20 میلیون و 837 هزار و 130 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری این شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مديريت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی اظهارکرد: با برنامه ریزی های انجام شده در هشت ماه نخست امسال 20 میلیون و 837 هزار و 130 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری این شهرستان انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش جوجه ریزی به تعداد 3 میلیون و 984 هزار و 268 قطعه را در این شهرستان شاهد هستیم که معادل 23.64 درصد افزایش تولید نسبت به سال گذشته است.
وی افزود: سال گذشته 16 میلیون و 852 هزار و 862 قطعه جوجه ریزی تا پایان آبان ماه در سالن های مرغداری این شهرستان انجام شد.
این مسوول ادامه داد: تعداد 108 مجوز برای بارگیری و تخلیه 2 میلیون و 661 هزار و 190 قطعه جوجه برای سالن های مرغداری در ماه آبان امسال شهرستان ساری صادر شد.
علوی گفت: برنامه ریزی ها و پیگیری های این مدیریت و اداره امور دام شهرستان در راستای اجرای جوجه ریزی به تعداد 10 میلیون قطعه برای چهار ماه پایانی امسال در سالن های مرغداری این شهرستان است.
دیدگاه خود را بیان کن