2میلیون و 700هزار لیتر سوخت کشاورزی در ساری توزیع شد
توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری
0
مدیرجهاد کشاورزی ساری گفت: 2 میلیون و 698هزارو 200 لیتر سوخت نفت گاز سهمیه ای و حمایتی برای مصرف در بخش کشاورزی در سه ماه این شهرستان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سیداسماعیل علوی اظهار كرد: در سه ماه شهریور تا پایان آبان ماه ، 2 میلیون و 698 هزارو 200 لیتر سوخت سهميه اي حمايتي براي مصارف ماشین آلات کشاورزی، پروژه های کشاورزی، واحدهای مرغداری و دامداری این شهرستان توزيع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بيان اينكه توزيع سوخت بخش كشاورزي این شهرستان برعهده این مديريت است، تصريح كرد: برای حمایت از تولید در بخش کشاورزی 100هزار و 400 لیتر نفت سفید و 2 میلیون و 597 هزار و 800 ليتر نفت گاز برای مصارف کشاورزی شهرستان بهره برداری شد.
این مسوول با بیان اینکه بیشترین توزیع سوخت مربوط به مصرف ماشین آلات کشاورزی به مقدار 2 میلیون و 299 هزار و 300 لیتر است، اضافه کرد: مقدار سوخت توزیع شده در واحد های مرغداری 21 هزار و 500 لیتر، در دامداریها 60هزار لیتر، در پروژه ها 272 هزار لیتر، صنایع تبدیلی و تکمیلی 19 هزار و 900 لیتر، در گلخانه ها 25 هزار و 500 لیتر است.
علوی گفت: سهمیه سوخت به صورت دوره ای برای کشاورزان و دارندگان ماشینآلات کشاورزی در نظر گرفته می شود که اگر در همان دوره اقدام به خرید سهمیه نکنند، این سهمیه برای دوره بعدی لحاظ نمی شود.
دیدگاه خود را بیان کن