11:19 - مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر خبرداد:
تولید 1.7 هزار تن لیموترش گلخانه ای در قائم شهر

مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر گفت: پیش بینی می شود امسال 1 هزار و 750 تن لیموترش گلخانه ای در این شهرستان تولید شود.
معصومه صفری اوریمی
قائمشهر-خیابان کارگر(ساری)-جنب یاس 31
روزهای ملاقات حضوری : سه شنبه هر هفته با تعیین وقت قبلی
ایمیل :
j.kqaemshahr@gmail.com
11:19 - مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر خبرداد:

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر، علی درویش نیا با بیان اینکه این شهرستان دارای 33 هکتار گلخانه لیموترش رقم لایک کوات با پایه C35 است خبرداد و گفت: پیش بینی می شود امسال 1 هزار و 750 تن لیموترش گلخانه ای در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه گردد.
او با اشاره به اینکه سطح زیر کشت لیموترش در این شهرستان 33 هکتار است که 25 هکتار بارور است که از این واحد سطح 1 هزار و 750 تن محصول تولید شود و 8 هکتار آن غیربارور است اضافه کرد: در شهرستان قائم شهر 300 واحد گلخانه پرورش لیموترش دارد که به مساحت 330 هزار متر مربع می رسد.
درویش نیا افزود: تعداد 180 واحد گلخانه لیموترش به مساحت 23 هکتار در روستای خرماکلا وجود دارد که بعنوان دهکده لیموترش گلخانه ای در کشور شناخته می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: کاشت لیموترش که از اهمیت اقتصادی قابل توجهی برخودار است و تولید آن نقش مهمی در اشتغال زایی و درآمد خانوار در روستا ایجاد می کند که با پرورش و تولید آن بصورت گلخانه ای مورد توسعه بهره برداران این محصول واقع شد.
امام خمینی
رهبری
ریاست جمهوری
امور عشایر
فرمانداری
طرح توسعه نوین آبیاری
بهین یاب
شبکه خبری و اطلاع رسانی صنعت
سامانه شناسنامه بهره بردار
شرکت تعاونی زنبورداران
هواشناسی
فیش حقوقی
تحقیقات و آموزش کشاورزی
حفظ نباتات کشور
تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی
شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی
اداره کل دامپزشکی استان مازندران
سامانه نمتا
سامانه جامع پهنه بندی
جهاد نصر
سازمان مرکز تعاونی روستایی ایران
بانک کشاورزی
مدیریت دانش
روستا نیوز
| آبان 1404 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
می باشد.
دیدگاه خود را بیان کن