مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از ابتدای امسال تاکنون 55هزار تن گوشت مرغ در ساری تولید شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی اظهارکرد: از ابتدای امسال تاکنون 55هزار تن گوشت مرغ در ساری تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: با صدور مجوز کشتار 21 میلیون و 335 هزار و 861 قطعه مرغ در ساری، 54 هزار و 677 تن گوشت مرغ گرم در ساری برای عرضه به بازار مصرف داخل و خارج استان فراهم شد.
وی با بیان اینکه مجوز کشتار 14میلیون قطعه مرغ برای کشتار داخل استان و مجوز کشتار بیش از هفت میلیون قطعه درخارج استان است، افزود: بیش از 35 هزار تن گوشت مرغ برای عرضه در داخل استان و بیش از 19هزار و 400 تن آن برای مصرف در خارج استان است.
این مسوول ادامه داد: حداکثر تعداد مجوزات صادره روزانه، در 28 آذرماه امسال به تعداد 174هزار و 310 قطعه انجام شد که با این تعداد مجوز، 438 هزار و 630 کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف داخل و خارج استان تولید شد.
علوی گفت: برای رفاه حال شهروندان و تامین امنیت غذایی کشور، تامین و عرضه گوشت مرغ برای مصرف در داخل و خارج استان با برنامه ریزی های مدون در شهرستان ساری در حال اجرا است.
دیدگاه خود را بیان کن