مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در جلسه اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان ساری که در محل فرمانداری مرکز استان برگزار شد، روند ادامه فعالیت 13 نانوایی متخلف این شهرستان و میزان سهمیه این نانوایی ها بحث و بررسی شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سید اسماعیل علوی در جلسه اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان ساری که در محل فرمانداری مرکز استان و به ریاست ستاری معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار برگزار شد، روند ادامه فعالیت 13 نانوایی متخلف این شهرستان و میزان سهمیه این نانوایی ها بحث و بررسی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه عرضه و پخت نان و بهداشت نانوایی ها تاکید و تصریح کرد: در این بازدیدها، تراکنش های دستگاه های کارتخوان، وزن چانه و مسائل بهداشتی نانواییها و انبار آرد، کیفیت پخت نان و آرد مورد ارزیابی قرار می گیرد.
این مسوول با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت پخت نان و آغاز فعالیت نانوایی طبق زمانبندی مشخص، اضافه کرد: طرح هوشمندسازی آرد و نان از عرضه آرد خارج از شبکه جلوگیری کرده و موجب رضایت بیشتر مردم شد.
علوی در پایان گفت: شناسایی تخلفات واحدهای نانواییها، رصد و پایش هوشمند فعالیت واحدهای نانوایی از جمله مزایای طرح هوشمندسازی آرد و نان است
دیدگاه خود را بیان کن